Vacature CNC draaier

Heb jij ruime en aantoonbare ervaring in CNC draaien? Wil jij werken met de nieuwste CNC machines en CAD/CAM software? Ben jij ambitieus en klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS CNC DRAAIER?

Als werknemer binnen Coronam heb je een goede toekomst. Er heerst een uitstekende werksfeer en door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort. Met de modernste machines en gereedschappen werk je aan afwisselende en uitdagende projecten.

  • Fulltime dienstverband (39 uur)
  • Volop opleidingsmogelijkheden
  • Passend salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Dagdienst functie

WAT BRENG JIJ MEE ALS CNC DRAAIER?

Je hebt ruime en aantoonbare ervaring (> 5 jaar) met CNC draaien en je voelt je thuis in een informele en familiaire omgeving. Je bent creatief in het vinden van de juiste technische oplossing om kwalitatief hoogwaardige hightech producten te fabriceren en in staat secuur en zelfstandig te werken met de nodige flexibiliteit. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, denkt in oplossingen en ondersteunt collega’s graag in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Jouw kennis van Okuma, Mazatrol en Fanuc zien wij als een pré.

OVER CORONAM BV

Coronam bv in Zaandam is als sinds 1963 actief in de metaalbewerking en gespecialiseerd in CNC verspanende werkzaamheden. Op een vloeroppervlak van zo’n 3.800 vierkante meter werken dagelijks ruim 50 vakbekwame metaalprofessionals met de modernste CNC machines en gereedschappen voor grote en kleine opdrachtgevers.

CONTACT

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande functie en herken je jezelf hierin? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar engel@coronam.nl onder vermelding van CNC DRAAIER. Mocht je nog vragen hebben over deze functie kun je contact met ons opnemen: 075 – 616 77 45.

Voldoe je nog niet helemaal aan het functieprofiel, maar ben je leergierig en gemotiveerd om er naar toe te groeien? Reageer gerust, wij zijn graag bereid in je te investeren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print Friendly, PDF & Email