Vacature medewerker | werkvoorbereider bedrijfsbureau

Vacature medewerker werkvoorbereider bedrijfsbureau bij Coronam in Zaandam

Heb jij kennis van CNC verspaning en ervaring als werkvoorbereider en vind je het leuk om tijdens de realisatie van een project dé schakel te zijn tussen verkoop en uitvoering? Voor de functie MEDEWERKER | WERKVOORBEREIDER BEDRIJFSBUREAU zoekt Coronam een enthousiaste kandidaat met relevante ervaring.

WIE ZIJN WIJ?

Coronam bv in Zaandam is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar actief is in de metaalbewerking en gespecialiseerd in CNC verspanende werkzaamheden. Op een vloeroppervlak van zo’n 3.800 vierkante meter werken dagelijks ruim 50 vakbekwame metaalprofessionals met de modernste CNC machines en gereedschappen voor grote en kleine opdrachtgevers. Het gezonde en prettige werkklimaat op de productielocatie en de forse investeringen in automatisering en robotisering om aan de klantwens te kunnen blijven voldoen, maken Coronam een top bedrijf om voor te werken als je verspanen leuk vindt.

WAT GA JIJ DOEN?

Voor ons bedrijfsbureau in Zaandam zoeken wij een medewerker | werkvoorbereider. Het bedrijfsbureau is het hart van onze organisatie, waar alle projectgebonden informatie verzameld en bewerkt wordt. Het bedrijfsbureau bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening, verzorgt offertes, werkvoorbereiding, planning en overige contractzaken. Het is een uitgiftepunt van informatie voor zowel klanten als medewerkers.

WAT NEEM JIJ MEE ALS MEDEWERKER | WERKVOORBEREIDER BEDRIJFSBUREAU?

Je beschikt over interesse als werkvoorbereider en je hebt kennis van verspanen. Je bent iemand die zelfstandig en accuraat zijn/haar werk uitvoert maar ook onderdeel wil zijn van een hecht team. Je bent praktisch ingesteld, leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent toegankelijk, kunt goed samenwerken en weet hoe je ons bedrijf goed kunt vertegenwoordigen.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Als werknemer binnen Coronam heb je een goede toekomst. Er heerst een uitstekende werksfeer en door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons opleidingsplan. Wij bieden een baan met zicht op een vast dienstverband, een markconform salaris, een pensioenregeling en goede arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en afwisselend werk.

CONTACT

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande functie en herken je jezelf hierin? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar engel@coronam.nl onder vermelding van Medewerker | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau. Mocht je nog vragen hebben over deze functie kun je contact met ons opnemen: 075 – 616 77 45.

Voldoe je nog niet helemaal aan het functieprofiel, maar ben je leergierig en gemotiveerd om er naar toe te groeien? Reageer gerust, wij zijn graag bereid in je te investeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Print Friendly, PDF & Email